Han’s on Board

Waar sta ik voor?

Wil je meer aandacht en zichtbaarheid voor jouw bedrijf, merk of dienst? Wil je een marketing campagne voeren, je social media accounts beter inzetten of de pers benaderen met groot nieuws? Met de flexibele inzet van Han’s on Board gaan we samen aan de slag om jouw doel te bereiken.

  • Han’s on Board is voornamelijk actief binnen het MKB in de hele Bollenstreek.
  • Han’s on Board is dienstverlenend en flexibel inzetbaar.
  • Han’s on Board heeft alles onder één dak, dus ook één aanspreekpunt.
  • Han’s on Board is no-nonsense en heeft een han(d)s-on mentaliteit.
  • Han’s on Board is creatief en denkt graag met je mee.

Hanneke van Wieringen

Even voorstellen

Mijn naam is Hanneke van Wieringen, ik ben woonachtig in Noordwijkerhout met mijn man en drie geweldige jongens. Doordat ik zelf uit een ondernemersgezin kom en mijn man ook een eigen bedrijf heeft, is het voor mij dan ook een bewuste keus geweest om de stap naar het ondernemerschap te maken. De combinatie van een eigen bedrijf en de zorg voor de kinderen maakt mij nu juist zo geschikt voor het vak. Marketing vraagt om persoonlijke aandacht, optimaal multitasken, doorzettingsvermogen en creativiteit. Dit zijn eigenschappen waarover ik beschik en die je zowel in het moderne gezinsleven als bij het runnen van een eigen onderneming nodig hebt.

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk dit is dan ook iets dat bij Han’s on Board absolute prioriteit heeft! Gezien mijn achtergrond als Marketing Representative én als Management Ondersteuner vind ik het fijn om dienstverlenend bezig te zijn. Ik houd van aanpakken en snel schakelen, dus geen poeha, gewoon met beide benen op de grond en aan de slag!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.