Han’s on Board

Drukwerkbegeleiding

Juist door het online ‘geweld’ neemt de waarde van kwaliteitsdrukwerk weer toe. Van visitekaartjes tot flyers en van posters tot bedrijfsfolders. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het ontwikkelen van drukwerk en dit vraagt om iemand met kennis van zaken.

Han’s on Board kan je adviseren en de volledige drukwerkbegeleiding voor je verzorgen, zodat jij je volledig kan concentreren op jouw eigen core-business, oftewel het runnen van jouw bedrijf of instelling.

Han’s on Board

Huisstijl

Een huisstijl is de totale beleving die je meegeeft aan jouw merk. Maar de wereld verandert continu en bedrijven moeten zichzelf blijven ontwikkelen. Daarom is het verstandig om jouw huisstijl eens in de zoveel tijd te evalueren. Past de huisstijl nog wel bij de identiteit en strategie van de organisatie? En is de huisstijl nog wel eigentijds genoeg? Heb je hierbij hulp nodig? Han’s on Board adviseert je hier graag bij.

Han’s on Board

Beurzen & events

Wanneer er geen tijd is of de expertise ontbreekt binnen een organisatie kan je er voor kiezen om de organisatie van een evenement uit te besteden. Ook hier ondersteunt Han’s on Board organisatiebureau’s of directe klanten bij de organisatie van hun zakelijke evenement. Met haar jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk, enthousiasme en gedrevenheid zorgt Hanneke dat het evenement van A tot Z tot in de puntjes wordt geregeld, van creatie, organisatie tot uitvoering

Han’s on Board

Social Media

Social media is in deze tijd niet meer weg te denken, maar online zichtbaar zijn én blijven is een behoorlijke klus. Je kan dit traject ook uitbesteden. Inmiddels neemt Han’s on Board voor diverse opdrachtgevers de volledige online communicatie uit handen. Denk hierbij aan LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, maar zij verzorgt ook de e-mailmarketing via Mailchimp of Laposta. Door meer zichtbaarheid te creëren, vergroot je je bereik. En hoe groter je bereik, hoe groter de kans op nieuwe klanten.

Han’s on Board

Websites

Wist je dat 90% van de zoekopdrachten via Google resulteert in een websitebezoek of online aankoop? Dit betekent dat je zonder een professionele website klanten mis loopt. Bij een nieuwe website is het belangrijk dat je website niet alleen een mooi design heeft, maar ook gebruiksvriendelijk is.

En elk bedrijf is uniek, dus ook elke website. Het is dus nog belangrijker dat een website bij je bedrijf én identiteit past, zodat je vertrouwen wekt bij toekomstige klanten en onderscheidend bent ten opzichte van de concurrent. Hulp nodig? Aan de hand van een gesprek bespreken we je wensen en gaat Han’s on Board voor je aan de slag.

Han’s on Board

Interim werkzaamheden

Je bent op zoek naar iemand die tijdelijk jouw bedrijf of de afdeling versterkt op het gebied van Marketing & Communicatie. Op projectbasis of als vervanger voor een tijdelijk verlof. Iemand met kennis en ervaring en direct inzetbaar. Inmiddels zijn diverse opdrachtgevers je voor gegaan. Ook hier ben je bij Han’s on Board aan het juiste adres.