Wat klanten zeggen

Referenties

Hanneke is daadwerkelijk een goede Han’s on Board. Voor de organisatie van een evenement binnen de Gemeente Lisse hebben wij haar op een laat moment ingeschakeld. Haar manier van onboarden en organiseren is een stijl die ons zeer heeft geholpen. Haar professionele, resultaatgerichte en projectmatige aanpak, gecombineerd met haar organisatietalent maakt dat ze als aanvoerder van het team een fantastisch resultaat heeft weten neer te zetten.
Riet Austie

Onze website was aan vervanging toe en is helemaal opnieuw opgebouwd. Maar door tijdgebrek lukte het niet om nieuwe teksten aan te leveren. En zo werd de lancering steeds maar uitgesteld.
Gelukkig was daar Hanneke! Ze heeft ons met voorrang ingepland en ons geholpen om de deadlines te bewaken. Ze houdt de lijnen kort, wat heel fijn werkt met overleggen. En met haar manier van schrijven wist ze precies de toegankelijke toon te raken die we zochten. De website is nu weer helemaal van deze tijd. Nogmaals bedankt voor alles!
Cindy Zuidema-de Best

Hanneke heeft ons geholpen bij de organisatie van de feestelijke opening van de Noordelijke Randweg in Voorhout. De samenwerking met Hanneke was super. Ze is creatief, kundig, erg precies en heeft goede contacten in de regio waardoor de samenwerking met andere partijen ook heel soepel verliep. Haar enthousiasme, inzet en ‘met beide voeten op de grond’ mentaliteit hebben wij enorm gewaardeerd en maken Han’s on Board een hele fijne partij om mee samen te werken.
Willemijn Favier

Tijdens de sluiting van het Museum Engelandvaarders hebben wij samen met Hanneke de stap naar social media gezet. Het aantal volgens op Facebook en Instagram is significant toegekomen dankzij Hanneke. Ook een fijne rapportage van reacties en statistieken. Jouw bijdrage aan de tulpdoop van “De Engelandvaarder” op 5 mei jl. was geweldig. Alle voorbereidende werkzaamheden ten einde dit te realiseren waren zeer goed geregeld. De social media exposure was top. Ook dank voor jouw PR bijdrage aan de zeer geslaagde theatervoorstelling “Wat zou jij doen?” in De Muze. Alle 9 voorstellingen waren uitverkocht. Hanneke dank je wel voor de leuke samenwerking, je doortastendheid en je actiegerichtheid. Mede hierdoor is Museum Engelandvaarders in dit jaar van 75 jaar Vrijheid, goed zichtbaar geweest.
Adrie van der Knaap – Bestuurslid

We hebben Hanneke benaderd om ons te helpen met de logo’s van onze bedrijven, BoonBouw aannemersbedrijf en BoonBasics interieurstyling. Wij zijn heel blij met de vernieuwde logo’s. De logo’s stralen rust uit, zijn trendy en hierdoor geeft het toch eenheid en herkenning om elkaar te kunnen versterken. En ook werken de logo’s ook heel sterk op zichzelf, zoals wij ook zonder elkaar goed werk kunnen leveren.
Chris & Lisette Boon

Han's on Board

Onze website was aan vernieuwing / opfrissing nodig. Aangezien wij die handigheid niet in huis hebben, zijn we erg blij met Hanneke! Alles is nu weer up-to-date. Mooie foto’s, gekoppeld aan social media, de website staat er netjes bij. Hanneke heeft ideeën, tips en een kijk op deze zaken die wij niet hebben. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Wat ik ook prettig vind, is dat er snelle actie – reactie is.
Arie & Jacinta de Wit

Onze uitstraling was toe aan iets nieuws. Bovendien hadden we ook nog geen logo. Nu hebben we een heldere, duidelijke look, zowel op briefpapier en advertenties. En zeker niet te vergeten het reclamebord bij VVSB. Hanneke bedankt voor je geduld, het meedenken en het uiteindelijke resultaat! Wij zijn er erg blij mee.
Richard Halvemaan

We zijn online! En hoe, super blij en dankbaar zijn we met onze website en het logo van “Het Bollenhuis aan Zee”. Dankzij jouw harde werken, het samen sparren, jouw 100% inzet en je inlevingsvermogen, heb je een prachtig logo én website afgeleverd. Bedankt voor je goede service en we komen graag in de toekomst nogmaals aan boord om gebruik te maken van jouw expertise!
Erik & Koosje Wassenaar

Ik maak nu regelmatig gebruik van de vele capaciteiten die Hanneke bezit, om mijn bedrijfje nog beter te profileren en nog soepeler te laten werken. De website, nieuwsbrieven, database, alle PR, haastige spoedklussen, bedrijfspresentaties: ze pakt het direkt aan en handelt heel snel en naar alle tevredenheid! Als kleine, drukke zelfstandige kan ik niet alles zelf! Ook het meedenken en ideeen spuien met/voor mijn bedrijfje is 1 van haar grote kwaliteiten! En dat in een gezellige, humorvolle samenwerking!  En ook nog eens goed betaalbaar. Een aanrader voor ieder bedrijf wat er zich ook beter wilt profileren!!
Joke van der Heijden

Wij vonden het heel leuk om samen met jou een bedrijfsfilm te maken. Veel goede suggesties en ideeën kwamen boven tafel tijdens onze gesprekken. Onze bedrijfsfilm wordt heel goed ontvangen door onze klanten. Han’s on Board heeft ons op een hoger niveau gebracht. Dank je wel Hanneke. En……we hebben het ook heel gezellig gehad.
Marjan van Rooijen

Dank je wel Hanneke voor het maken van mijn website. Het was een hele fijne samenwerking. Je hebt goede ideeën, denkt mee, werkt keihard, begrijpt wat ik heb bedoeld en ook niet onbelangrijk, het was gezellig. En het resultaat mag er zijn! Een k(l)eurige, frisse, hippe website!!
Jolanda Rodenburg

Afgelopen jaar waren wij op zoek naar een nieuwe handelsnaam en bijhorend logo. Eerder heeft Hanneke ons geholpen dus de keuze was snel gemaakt. Hanneke is enthousiast, flexibel, denkt goed mee en stuurt bij waar nodig om zo tot een mooi en fris resultaat te komen waar iedereen achter staat. Hanneke bedankt voor de fijne samenwerking, welke zeker voor herhaling vatbaar is, wat ons betreft.
Rick, Henry & Natascha Damen

Wij hebben voor onze winkel, Van den Berg Bloemensfeer en meer, al meerdere keren Hanneke gevraagd ons  te helpen met het ontwerpen van posters en flyers. Zeer tevreden over haar persoonlijke aanpak en snelle service!
Wim van den Berg

Je was en bent een plezierige hulp die creatief meedacht en niet te beroerd was alle zaken aan te pakken. Wat dat betreft maak je de naam van je bedrijf waar: het was echt “hands-on”. Mede dankzij jouw aanpak, kan onze manager weer terugkeren in een nog steeds goed lopende organisatie.
Alfons Morsink

Hanneke is een doorpakker. Nauwgezet, handig en een echte teamplayer. In de tijd dat ze voor Flower Science werkte, is onze online community bijna verdubbeld. Ook haar netwerk was een waardevolle link naar ons werkveld. Een frisse ondernemer die echt iets toevoegt.
Esther den Hertog

Hanneke heeft ons ondersteund in de rol van communicatiemanager voor ons 150 jarig jubileumjaar. Wat wij als Buteressence management team enorm hebben gewaardeerd is haar down-to-earth mentaliteit en hoge mate van doelgerichtheid. Ze heeft goede kaders voor ons neer gezet voor een communicatie en social media beleid, een domein waar wij als B2B organisatie minder tot niet in aanwezig waren. Hanneke is enorm toegankelijk, goed in wat ze doet een goede sparring partner. Hands on mentaliteit – Zaanstreek meets bollenstreek!
Eric Lemmers